Blog

  Læs om PMS her. Jeg tog den sidste pille i torsdags og næsten altid kommer det mandag, men ingenting endnu. Når først smerterne har ramt dig, hjælper det at dyrke let motion og lave øvelser, der er gode for maven og lænden. Hvornår tager i jeres sidste p-pille i pakken og hvornår får i jeres menstruation. Farven på menstruationsblodet skifter ofte fra rødt til en mere brunlig farve i slutningen af menstruationen.

  Swingerklub randers glat kusse

  De fleste kender til det med humørsvingningerne, hvilket især er gældende under menstruation på grund af alle hormonerne i din krop. Hvis du har rigtig slemme smerter ved menstruation, kan du bruge noget smertestillende medicin. Så venter lige til i morgen og ser, nogle gange har det også først været tirsdag. Alt i alt skal vi piger altså igennem omkring 500 menstruationer i løbet af vores liv. Op til hver menstruation, starter din hjerne med at sende et signal til din æggestok om, at den skal modne et af de æg, som vi bliver født med. Hvad kan du gøre, hvis du har smerter? Det sker faktisk nogle gange, at hvis man er bange for at blive gravid, og går og venter på menstruationen, så kan den blive forsinket, fordi man går og stresser over det. Det er mange år af vores liv, vi skal leve med den månedlige menstruation. Piger bløder i gennemsnit mindre end en deciliter per måned.

  Læs også: Det siger din menstruation om din krop. Vidste du, at man kan bruge en menstruationskop i stedet for bind eller tamponer? Tror mit hoved løber med mig nogle gange. Menstruation er en meget kompliceret proces, hvor dine hormorner, organer og dit nervesystem arbejder hårdt sammen. Men igen: Alle piger er meget forskellige, når det gælder menstruation. Nogle får mavekramper eller smerter i lænden, mens andre føler, at de er meget opustede eller næsten ikke har noget energi og bare har brug for at sove.


  Mange kvinder har oplevet, at hvis de er meget følelsesmæssigt påvirket af et eller andet, kan det gøre, at menstruationen ikke dating modne hvor lang tid går der før man får sin menstruation kommer til tiden. Kvinder menstruerer nemlig til de er mellem 45 og 55 år gamle, og herefter begynder overgangsalderen (menopausen, kalder man den også hvor man ikke længere kan blive gravid. Nogle bløder meget kraftigt i mange dage og har slemme menstruations-smerter, gratis dansk erotik escort ishøj mens de heldige kun bløder en smule i få dage og slet ingen smerter har. Det er derfor, piger bløder, når de har menstruation. Hvis ægget ikke bliver befrugtet af sædceller, bliver du ikke gravid, og så udskiller kroppen den slimhinde, der har ligget inde i din livmoder og samlet blod. Cyklus betyder cirkel, og det er lige netop dét, din menstruation gør: Den gentages hver måned i det samme hormon-mønster. Her forlader det modne æg din æggestok og bevæger sig ned mod din livmoder. Eller tror i så meget på pillerne at det slet ikke bekymrer jer? Hvis du har meget uregelmæssige eller meget kraftige menstruationer, kan du få din læge til at måle hormonerne i blodet, for at undersøge, om de er ude af balance. Din menstruation påvirker altså dating modne hvor lang tid går der før man får sin menstruation din krop, men din krop kan også påvirke din menstruation. . Læs også: Derfor lugter blodet anderledes, hvor længe har man menstruation?


  Forum godmail liderlige historier

  Det er normalt for piger at bløde mellem 3-7 dage, og der går cirka 28 dage mellem hver menstruation. Stress kan nemligogså påvirke dine hormoner og dermed din menstruation. Hvis hormonerne svinger lidt, så svinger din cyklus også, og det skal du helst have tjekket. Men er der andre som også bliver sindssyg af at gå at bekymre sig om det i de her dage? Snak med din læge om, hvad du skal bruge. Menstruation er desuden forskellig fra pige til pige. Vi Unge har lavet en podcast, hvor vi svarer på spørgsmål om den første menstruation, bind og tamponer og om sex før menstruation. Er altid så bange for at blive gravid, selvom jeg ved at jeg har taget alt som man skal.