Blog

  Gud skabte kvinden, og hun har skabt sig siden! Der er aldrig noget så galt, at det ikke er godt for noget. A ngstskr i g, nogle ord er jo ens - hvadenten de læses forfra eller bagfra, ik'. Man skal ikke kaste med Steen, hvis hans far er i nærheden. Ken kun ét - men der er ej så mange bogstaver i: Konstantinopolitanerinde - argh, kun 24 bogstaver. Det er i nøden man skal kende sine venner. Hvis jeg ikke kan så kommer jeg (her skal tænkes i landmandstanker.:- det vil sige: Hvis jeg kan så, kommer jeg ikke, hvis jeg ikke kan så, kommer jeg. Hav en fornøjelig aften / nat. Lige børn leger bedst, tiden sårer alle læger, tiden læger alle sår.

  Master bdsm geil frauen ficken

  Hellere boller på suppen end suppe på bollerne. Du skal ikke kaste med Steen, når du selv bor i et glas hus, og især ikke hvis Steen er rocker og ved hvor du bor. Hellere revne end levne, at tænke før man taler, er som at tørre røven, før man skider. Et er at have ret, et andet at få ret Øvrige gamle ordsprog, bed om råd, men brug din egen sunde fornuft. Tid er penge, tiden læger alle sår, glem ikke, at dem, der elsker dig mest, også er dem, du kan såre dybest. Bedst at udstå, hvad man ikke kan undgå. Man skal ikke skyde med elastikker, når man selv går med gummibukser Man skal ikke kaste med dværge, når man selv er en undermåler Man skal ikke kaste med æbler, når man selv er et skrog Hellere Hellere lidt skidt i krogene end et rent. Klichéagtige gamle ordsprog, den enes død, den andens brød. Tro kan flytte bjerge, men almindelig sund fornuft kan få folk til at gå udenom.

  Gode gamle danske ord der bruges alt for lidt Lange ord (hvem kan?) - Hyggesnak Men nu ER der jo ikek så mange sporvogne tilbage - dermed heller ikke fagforeninger der har behov for en beklædningsmagasinforvalter. Hjælp os med at følge udviklingen af det danske sprog. Er du stødt på et nyt ord, et nyt udtryk eller en ny brug af et eksisterende ord? Hvad betyder de gamle ord? Der er to kategorier af sjove ordsprog;. Disse ordsprog er omskrivninger af det gamle ordsprog. Bevingede ord - af Pia Jarvad.


  Hm, hvad så med et ord på 10 bogstaver med kun 2 vokaler? Det, der kommer let, går let Dit liv er, hvad dine tanker gør det til Der findes ikke noget du ikke kan kun ting du ikke har lært endnu Helbred er hvordan man har det modstands kraft er hvordan man tar' det I morgen. Hvis din kæreste begynder at ryge, bør du sætte farten ned! Hvis man ikke sæter komma'er, så kan der komme noget volapyk ud af sætningerne! Hellere en sild i sengen end tre torsk i nettet. Du skal ikke kaste med sten, hvis du selv bor i ungdomshus. Omskrevne sjove ordsprog, en fugl i hånden giver fugleklatter på håndfladen hellere en fugl i hånden end 10 på taget. Den der går i seng med kløende røv, vågner op med lugtende finger. Det er menneskeligt at fejle, men idiotisk at blive ved. At tale er at så, at lytte er at høste. Hellere tre stjerner på salamien end tre salamier i stjernen. Hvis jeg kan så kommer jeg ikke. Gammel kærlighed ruster ikke, at undervise er at lære en gang til. Uden mad og drikke, får helten hikke. Man skal ikke smadre trapper, hvis man selv bor i et fyrtårn.
  Family Threesome: Mom catches Teen Daughter Fucking Dad.